Doorgaan naar artikel
LEGO Dimensions krijgt onder andere Ghostbusters pack
Danielle Rooijakkers
Danielle Rooijakkers
Profiel

LEGO Dimensions komt met maar liefst vijf nieuwe expension packs, gebaseerd op vijf grote franchises: Doctor Who, DC Comics, Ghostbusters, Back to the Future en LEGO Ninjago. Het gaat hier om drie Level Packs, een Team Pack en een Fun Pack, elk voorzien van nieuwe poppetjes en objecten die natuurlijk niet alleen leuk zijn voor de verzamelaar, maar waar je ook ingame weer eindeloos mee kunt variëren.

Zo zal er een DC Comics Team Pack verschijnen met daarin de The Joker en Harley Quinn, inclusief The Jokers Helicopter en Harley’s Quinn-Mobiel, die om te bouwen zijn tot onder andere een Lock ’n Laser Jet en Missile Launcher.

Of wat dacht je van het Ghostbuster Level Pack met daarin het “A Spook Central Adventure” level waarin spelers het op moeten nemen tegen Gozer om New York te redden van de ondergang. Naast dit level zal het pack ook Peter Venkman minifigure met Proto Pack bevatten, plus de Ecto-1 en Ghosttrap.

Van het nieuwe Ghostbusters level voor LEGO Dimensions heeft Warner Bros een trailer uitgebracht, die hieronder te bewonderen is.