Doorgaan naar artikel
HITMAN bèta vanaf morgen speelbaar
Dennis de Caes
Dennis de Caes
Profiel

Vanaf morgen 11.00 uur zal iedereen die de Full Experience , Intro Pack of Collectors Edition van HITMAN gekocht heeft, de HITMAN bèta kunnen spelen. De bèta begint morgen voor PlayStation 4-spelers en zal eindigen op 15 februari om 11.00 uur. Bètatoegang voor PC-spelers zal beginnen op 19 februari en zal lopen tot en met 22 februari 11.00 uur.

In de HITMAN bèta zal je een missie spelen die zich afspeelt twintig jaar voor de Paris Showstopper. Daarnaast speelt het zich af in een geheim ICA-trainingsfaciliteit. In de bèta zal de allereerste ontmoeting van Agent 47 plaats vinden met zijn toekomstige baas Diana Burnwood. The Prologue bevat twee vrije traingsopdrachten in vrije vorm om de spelers op deze manier kennis te laten maken met de kenmerken en spelmechanismes.

HITMAN wordt op 11 maart uitgebracht voor de PlayStation 4, de Xbox One en de PC. Iedereen die HITMAN heeft gepreorderd krijgen ook het ‘klassieke’ REQUIEM-pakket met exclusieve in-game items zoals het Requiem Legacy witte pak, het Blood Money-shirt, de stropdas en de handschoenen, de chromen ICA-19 met geluiddemper en het witte badeendexplosief.