Doorgaan naar artikel
Bekijk de officiële Justice League trailer vers van Comic Con
Feargal Agard
Feargal Agard
Profiel

Deze eerste Justice League trailer toont de Amerikaanse superheldenfilm die gebaseerd is op het beroemde team van DC Comics. De film is geregisseerd door Zack Snyder en geschreven door Chris Terrio en de hoofdrolspeler is niemand minder dan Ben Affleck, drie namen die we ook kennen van Batman v Superman: Dawn of Justice.

Justice League vertelt het verhaal van Bruce Wayne (Ben affleck), bekend als Batman, die een alliantie aangaat met Diana Prince (Gal Gadot, Furious 7), bekend als Wonder Woman. Samen bundelen ze hun krachten omdat ze een te sterke vijand moeten verslaan. Deze is zo sterk dat ze meerdere superhelden, ook wel ‘metahumans’, moeten recruteren. In het team bevinden zich Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) en de Flash (Ezra Miller). Hoewel ze samen veel sterker zijn blijft het moeilijk om ’s werelds grootste vijand te verslaan.

Op het moment is het nog niet duidelijk welke acteur Steppenwolf in de film zal spelen, maar op Comic Con hebben ze alvast een leuke Justice League trailer getoond waar de superhelden op een fantastische manier worden geïntroduceerd. Naast Ben Affleck, bestaat de cast ook uit andere grote namen zoals Amy Adams, Jeremy Irons (High-Rise), J. K. Simmons, Amber Heard and Willem Dafoe. We moeten nog een tijdje wachten, maar we kunnen nu al zeker ervan zijn dat we wachten op een geweldige superheldenfilm gevuld met actie, strijd en gevaarlijk vijanden.

Justice League draait vanaf november 2017 in de bioscoop.