Doorgaan naar artikel
Hideo Kojima toont Death Stranding trailer met Mads Mikkelsen
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

Hideo Kojima is het meesterbrein achter de gevierde Metal Gear Solid-games en is misschien wel de grootste rockster van de videogames-industrie. Vorig jaar was er veel drama tussen hemzelf en Konami, maar uit al die narigheid ontstond wel Kojima Productions.

Rond E3 kregen we eerste beelden te zien van Death Stranding, maar kregen we nog absoluut geen duidelijk beeld van de game. Als één ding hetzelfde is gebleven, is het wel dat we nog steeds absoluut geen idee hebben waar het over gaat.

In de bovenstaande Death Stranding trailer zien we toch nog wel twee belangrijke nieuwe stukken informatie. Ten eerste lijkt het spel zich af te spelen in een oorlogssituatie waar heel wat bovennatuurlijke dingen aan de hand zijn. Ten tweede is er naast Norman Reedus nog een grote acteur aan de cast toegevoegd: Mads Mikkelsen. Guillermo Del Toro is er ook nog, maar staat verder niet vermeld als castlid, dus daar durven we nog niets over te zeggen.

We kunnen in ieder geval niet wachten op meer duidelijkheid, maar tot het zover is, vermaken we ons met deze sfeervolle trailer.

Death Stranding Mads MikkelsenDeath Stranding Guillermo Del Toro