Doorgaan naar artikel
Bekijk de officiële Marvel’s Guardians of the Galaxy 2 trailer
Feargal Agard
Feargal Agard
Profiel

De nieuwste Guardians of the Galaxy 2 trailer laat het vervolg op Guardians of the Galaxy (2014) zien.  Een fantastisch superheldenspektakel geregisseerd door James Gunn en met beroemde acteurs Chris Pratt (Jurassic World), Zoe Saldana (Star Trek Into Darkness), Dave Bautista (Spectre), Vin Diesel (Furious 7) en Bradley Cooper (The Hangover Part III) in de hoofdrollen.

In de Guardians of the Galaxy 2 trailer zien we het team verder reizen tot het uiteinde van het heelal. Tijdens hun reis doen zij hun uiterste best om hun nieuw gevestigde ‘familie’ bij elkaar te houden. Tegelijkertijd ontdekken ze steeds meer geheimen over Peter Quills (Chris Pratt) ouders. De mysteries die zich openbaren zorgen ervoor dat oude vijanden bondgenoten worden terwijl een nieuwe vijand de plaats van ultieme antagonist inneemt. Uiteindelijk gaan alle helden de strijd aan tegen hun gezamenlijke vijand, maar wie of wat dat is blijft nog een mysterie.

In de eerste instantie gaf James Gunn aan dat hij vele eigen ideeën had. Dit brengt de vraag op of hij zich wel aan de originele stripboekverhalen zal houden. Waarschijnlijk niet. Daarnaast gaf hij aan dat er tijdens het filmen constant veranderingen plaatsvonden. Dit is normaal tijdens een filmproductie, maar maakt het wel spannender.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 is vanaf 27 april 2017 in de bioscoop te zien.