Doorgaan naar artikel
Bekijk de eerste Sniper Elite 4 missie hier
Patrick van Meijl
Patrick van Meijl
Redacteur
Profiel

Afgelopen donderdag hebben de ontwikkelaars de volledige eerste Sniper Elite 4 missie gestreamt. Dat levert ons ruim een uur aan toffe gameplay op die je hierboven gelukkig volledig kunt terugkijken.

In het begin van de video zien we eerst de gameplayopties voor het spel, dit zijn er een hoop. Denk bijvoorbeeld aan de invloed van zwaartekracht op je schoten, of hoeveel info er in je scherm zal staan. Hierna zien we de hele Sniper Elite 4 missie uitgespeeld worden. Wat opvalt is dat het er weer een stuk beter uit ziet dan deel drie. Het is kleurrijker en gedetailleerder en dit belooft veel goeds voor de andere missies. Ook zien we verschillende gameplayonderdelen van het spel, zoals het sluipen en de schietgevechten op korte afstanden.

Het belangrijkste van Sniper Elite 4 is natuurlijk het snipen, en dit ziet er weer ontzettend bruut uit. Het schieten kompt erg precies en realistisch over. Maar ook het meeste bekende van Sniper Elite, de röntgencamera die de weg van je kogel door je het lichaam van je slachtoffer volgt, is weer aanwezig. Dit bij elkaar zal hopelijk de beste snipergame van het jaar opleveren.