Doorgaan naar artikel
Hitman: The Complete First Season volgende week fysiek verkrijgbaar
Quentin Beglinger
Quentin Beglinger
Gameredacteur
Profiel

31 januari zal het gehele eerste seizoen van Hitman, onder de naam Hitman: The Complete First Season, te krijgen zijn op een fysieke disc, in tegenstelling tot de digitale downloads van het afgelopen jaar. Op deze manier heb je gelijk alle episodes om op los te gaan.

De reis van Agent 47 begon vorig jaar in maart met een proloog en Episode 1: Parijs, gevolgd door Episode 2: Sapienza in april, Episode 3: Marrakesh in mei, de Summer Bonus Episode in juli, Episode 4: Bangkok in augustus, Episode 5: Colorado in september en tot slot in oktober de finale met Episode 6: Hokkaido.

De release van de game op disc zal beschikken over een luxe Steelbook-uitvoering, met daarop alle episodes. De speler krijgt in één keer toegang tot alle locaties, live content en Contracts Mode. Alle game-updates zoals meer opties voor spelers, kortere laadtijden, aanvullende wapens, duidelijkere plattegronden en meer zitten allemaal in The Complete First Season van Hitman op disc.

“Het was een moedige beslissing om volledig digitaal en episodisch te gaan met Hitman. Het veranderde onze ontwikkeling van de game fundamenteel, en het pakte voor ons zeer succesvol uit,” zei Hannes Seifert, Studio Head bij IO-Interactive. “Ik wil alle spelers opnieuw hartelijk danken voor het mogelijk maken hiervan! Samen hebben we de grootste en best herspeelbare locaties ooit in een Hitman-game gemaakt, en sinds de lancering elke week nieuwe live content toegevoegd. En hoewel het eerste seizoen nu afgerond is, is dit nog maar het begin voor onze immer uitdijende World of Assassination.”