Doorgaan naar artikel
Nieuwe Bioware franchise komt nog voor april 2018
Patrick van Meijl
Patrick van Meijl
Redacteur
Profiel

Een nieuwe Bioware franchise die intussen al vijf jaar in de maak is zal nog voor april 2018 verschijnen. Het zal een actie-avontuur worden. Bioware meldt dat het spel zich zal afspelen in een universum waar spelers op een unieke manier samengebracht zullen worden.

De game is in ontwikkeling sinds 2012 en bij de bespreking van de kwartaalcijfers van EA is naar buiten gekomen dat de game niet lang meer op zich laat wachten. Tijdens deze bespreking laat de CEO van EA weten dat ‘het een unieke game wordt die genres zal combineren’. ‘Het zal niet zozeer een volwaardige RPG worden maar meer een combinatie van de persoonsontwikkeling van een RPG in een wereld met veel actie en avontuur’ stelt de vicepresident van EA. Verder laat de vicepresident van EA weten dat het spel wel de verhaalontwikkeling zal bevatten waarmee Bioware bekend is geworden.

De nieuwe Bioware franchise zal voor het einde van EA’s fiscale jaar uit moeten komen. Deze eindigt op 31 maart 2018. In de loop van 2017 zal meer bekend worden en dat nieuws zul je natuurlijk op onze site kunnen volgen. Terwijl je wacht kun je je bezig houden met de nieuwe Mass Effect van Bioware. Deze zal verschijnen op 23 maart en een week eerder voor Origin Acces leden. Bekijk hier de gameplay trailer van de nieuwe Mass Effect en hier de cinematic trailer.