Doorgaan naar artikel
Weer nieuwe toevoegingen voor Rock Werchter – Met o.a. G-Eazy
Rik Duesmann
Rik Duesmann
Redactiemanager Muziek
Profiel

Ze blijven het festivalnieuws domineren en ook nu zijn er weer nieuwe toevoegingen voor Rock Werchter. Deze keer komt de organisatie met zeven nieuwe acts.

Sommige artiesten deden het vorig jaar goed op de kleinere festivals en hebben nu hun plek verdient op het grote Werchter. Bijvoorbeeld de indie-rockband Whitney, zij speelden vorig jaar al op Where The Wild Things Are en Into The Great Wide Open. Een andere Amerikaanse band die ook imponeerde op Where The Wild Things Are was Nathaniel Rateliff & The Night Sweats. Ook op Rock Werchter was hij vorig jaar al te zien. En wat doe je als een band heel goed bevalt? Dan vraag je hem gewoon terug!

Sunweb-reclame

Een andere act kennen we allemaal van de Sunweb-reclame. De Australische Xavier Rudd behaalde met zijn nummer Follow The Sun op deze manier bekendheid bij het Nederlandse publiek. De singer-songwriter is een muzikale alleskunner, zo speelt hij onder meer gitaar, drums, saxofoon en didgeridoo.

Ook de vaste Belgische toevoeging zit er weer bij. Dit keer is het de Vlaamse troubadour Tourist LeMC. In België al een hele grote en ook in Nederland heeft de rapper al vele festivals verovert. Met zijn begeleidingsband weet Tourist LeMC elk publiek te betoveren in Antwerps dialect.

De andere toevoegingen voor Rock Werchter zijn Jimmy Eat World en de razendsnelle rapper Machine Gun Kelly. Zij zullen beide op de zaterdag van het festival optreden. De volledige line-up tot nu toe zie je onderaan het artikel.

De kaartverkoop voor Rock Werchter is al bezig. Zo zijn zowel de zaterdag en de zondag al uitverkocht, maar er is een wachtlijst voor deze dagen. De andere twee dagen en weekendtickets zijn nog wel te koop via de website.  Rock Werchter vindt van 29 juni tot en met 2 juli plaats in de gelijknamige plaats in België.

toevoegingen voor Rock Werchter