Doorgaan naar artikel
State of Decay 2 concept art en E3 2017 optreden
Patrick van Meijl
Patrick van Meijl
Redacteur
Profiel

Op de E3 van 2016 werd het aangekondigd: State of Decay 2. Het vervolg op de zombie survival-game van Undead Labs belooft een groots co-op avontuur te worden met veel invloeden van het eerste deel. Afgelopen week is al aangekondigd dat er veel van State of Decay 2 te zien zal zijn bij de persconferentie van Microsoft op de E3 van 2017. Om je tot die tijd zoet te houden, publiceert Undead Labs iedere week nieuwe State of Decay 2 concept art.

State of Decay 2 concept art

Hierboven zie je de laatst verschenen afbeelding (klik om te vergroten). Hierop is een industriegebied en een treinspoor te zien in een wat donkere sfeer. Undead Labs meldt hierover: ‘Hier is een industriegebied te zien zoals je dat zou kunnen verwachten in State of Decay 2. We hebben geprobeerd de landelijke sfeer van het eerste deel te behouden, maar dan met iets meer industrialisatie. Hoewel je dit gebied niet precies zo zult tegenkomen, zul je wel elementen van dit industriegebied terug zien.’

Meer State of Decay 2 concept art kun je iedere week vinden op de site van het spel en voor meer nieuws houd je natuurlijk onze site in de gaten.