Doorgaan naar artikel
De Staat naar Paaspop 2017 – Terug na het succes van vorig jaar!
Rik Duesmann
Rik Duesmann
Redactiemanager Muziek
Profiel

Vorige week maakte het festival al een aantal nieuwe namen bekend en nu is er weer een nieuwe act toegevoegd aan de line-up. Want vandaag werd bekend dat De Staat naar Paaspop komt. Na een overvolle Phoenix-tent vorig jaar, waar rijen dik stonden om binnen te komen, treedt De Staat dit jaar op in de allergrootste tent van het festival.

Paaspop vindt natuurlijk plaats tijdens Pasen, dit jaar is het festival van 14 tot en met 16 april. Kaarten voor het festival kunnen gekocht worden via de website. Je kunt kiezen voor een dagkaart, weekendkaart en voor een tweedaagse kaart voor de zaterdag en zondag.

Eerder werden er al een boel artiesten aangekondigd voor Paaspop. Zo treden Doe Maar, Anouk, Kensington, Tom Odell, UB40, Broederliefde, Waylon en Kraantje Pappie op in Schijndel. Ook zijn er cabaret voorstellingen voor Hans Teeuwen en Guido Weijers. De volledige line-up vind je hier!

Witch Doctor

Vorig jaar veroverde De Staat alle Nederlandse festivals met de hun ‘festivalhit’ Witch Doctor. Ook vele poppodia in het land moesten er aan geloven, zo ook Doornroosje in hun thuis Nijmegen.