Doorgaan naar artikel
Down The Rabbit Hole afzeggingen – Geen Massive Attack en Anderson .Paak
Rik Duesmann
Rik Duesmann
Redactiemanager Muziek
Profiel

Grote pech voor de organisatie van Down The Rabbit Hole. Onlangs maakte het festival bekend dat er twee Down The Rabbit Hole afzeggingen zijn. Zowel Massive Attack als Anderson .Paak kunnen niet optreden op het festival in Beuningen. Massive Attack zou een tour maken in Japan en Europa, maar doordat de shows in Japan niet doorgaan zijn ook de shows in Europa afgezegd. Anderson .Paak heeft verplichtingen in de VS waardoor hij eerder terug moet vanuit Europa.

De organisatie heeft er alles aan gedaan om beide optredens toch plaats te laten vinden. Helaas lag het buiten de macht van het festival om de shows door te laten gaan. Laten we hopen dat er verder geen Down The Rabbit Hole afzeggingen gaan komen.

Donderdag nieuwe bevestigingen

Om de pijn van de afzeggingen te verlichten beloofde Down The Rabbit Hole dat het donderdag nieuwe namen bekend zal maken. Of hier waardige vervangers voor Massive Attack en Anderson .Paak tussen zitten weten we niet. Wel weten we dat het een dikke lijst aan nieuwe namen zal zijn. Wij zijn benieuwd!

Bands die wel naar Down The Rabbit Hole komen zijn onder andere: Oscar and the Wolf, Bazart, Xavier Rudd en Benjamin Clementine. De rest van de line-up vind je hier.

Anderson. Paak sprak nog een persoonlijke boodschap in voor de mensen die naar Down The Rabbit Hole gaan. Hij biedt in het filmpje zijn excuses aan en belooft dat hij volgend jaar wel op het festival zal staan. De eerste bevestiging voor DTRH ’18 is dus binnen.