Doorgaan naar artikel
Middle-earth: Shadow of Mordor opvolger is gelekt
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

Een tijdje geleden kondigde Warner Bros. aan dat ze op 8 maart een nieuw spel gingen onthullen. Iedereen ging er bijna vanuit dat het om een nieuwe Batman-game ging, maar bijna niemand had een Middle-earth: Shadow of Mordor opvolger verwacht. Het nieuwe spel gaat Middle-earth: Shadow of War heten en is per ongeluk naar buiten gebracht door Target, een van de grootste winkelketens in de Verenigde Staten.

De vermelding is inmiddels van de website verdwenen, maar gelukkig heeft de persoon die erachter kwam het één en ander opgeslagen. Het betreft een afbeelding van de box-art van de PlayStation 4-versie, een korte omschrijving en informatie over de Gold-versie.

3200377-shadow

“Go behind enemy lines to forge your army, conquer Fortresses and dominate Mordor from within. Experience how the award winning Nemesis System creates unique personal stories with every enemy and follower, and confront the full power of the Dark Lord Sauron and his Ringwraiths in this epic new story of Middle-earth.”

Informatie over Gold-versie:

  • Slaughter Tribe Nemesis Expansion
  • Outlaw Tribe Nemesis Expansion
  • The Blade of Galadriel Story Expansion
  • The Desolation of Mordor Story Expansion
  • Gold War Chest
  • Over $125 in total value

Middle-earth: Shadow of War zal waarschijnlijk 22 augustus verschijnen voor PlayStation 4 en Xbox One. Er is nog niets bekend over een eventuele PC-versie, maar aangezien het vorige deel dit wel had lijkt het wel voor de hand liggend.