Doorgaan naar artikel
Warhola op Rock Werchter 2017 – Elektronische pop uit België
Rik Duesmann
Rik Duesmann
Redactiemanager Muziek
Profiel

Nadat bekend werd dat Het Zesde Metaal op Rock Wercher staat is vandaag nog een Belgische act toegevoegd aan de line-up. Want vandaag kwam het nieuws naar buiten dat het Vlaamse Warhola op Rock Werchter staat.

Veel mensen zullen niet bekend zijn met Warhola, maar je kan frontman Oliver Symons kennen van die andere opkomende Belgische band Bazart of van zijn optreden op het Junior Eurovisiesongfestival. Met Warhola maakt Symons vergelijkbare elektronische muziek als bij Bazart, wel is het geluid een stuk melancholischer en Engelstalig.

Grote namen

Rock Werchter heeft voor deze editie al een enorm aantal grote namen bekendgemaakt. Zo zijn Kings of Leon, Radiohead, Foo Fighters, Arcade Fire, Linkin Park en Blink 182 al bevestigd. De gehele line-up vind je hier.

De kaartverkoop voor Rock Werchter gaat hard, zowel de zaterdag als zondag zijn al uitverkocht. Weekendtickets en dagkaarten voor de donderdag en vrijdag zijn nog wel te krijgen. De dagkaarten kosten €100 per stuk en weekendtickets voor vier dagen Rock Werchter zijn €236.