Doorgaan naar artikel
No Man’s Sky Pathfinder update
Quentin Beglinger
Quentin Beglinger
Gameredacteur
Profiel

In december 2016 is Hello Games gekomen met hun eerste grote update voor No Man’s Sky, genaamd de Foundation update. Nu in maart 2017 zijn ze terug met update 1.2, de Pathfinder update.

De Pathfinder update heeft een hele lading aan nieuwe functies toegevoegd aan No Man´s Sky. Naast deze nieuwe functies is er ook een lange, hele lange lijst met patch notes. Voor het gemak halen we de grootste aanpassingen er voor je tussenuit.

Om te beginnen met de graphics, hier zijn veel aanpassingen gedaan aan de textures en met name de resolutie en de ambient lighting. Daarnaast is de game nu ook geschikt voor HDR-monitoren en TV’s waardoor het spel er nog strakker uitzien. Ook is er vanaf deze update PS4 Pro support, waardoor je nu het spel in 4K op je scherm kan hebben.
Speel je het spel op de PC? Dan kan je nu via Steam je gebouwde basis delen met anderen.

De grootste toevoeging aan No Man’s Sky met de Pathfinder update is misschien wel de mogelijkheid om in een voertuig te stappen, anders dan je eigen ruimteschip. Het is vanaf de update namelijk mogelijk planeten te verkennen in een van de drie nieuwe voertuigen. De voertuigen die je nu kunt gebruiken zijn:

Nomad: een kleine wendbare hovercraft die ook over water kan.
Roamer: een goede allround wagen die zich snel kan voortbewegen over de meest onbegaanbare gebieden.
Colossus: De grootste van de drie, met genoeg opslag zodat je vrij veel mee kan nemen op je mining-missies.

Toe aan een grotere uitdaging in No Man’s Sky? Probeer dan de Permadeath-modus. Hierin is één ding duidelijk: ga je dood, dan begint het spel opnieuw.

Natuurlijk zijn er nog veel grote en kleine updates en patches uitgevoerd. Wil je ze allemaal lezen? Bekijk ze dan hier op de site van No Man’Sky