Doorgaan naar artikel
Corsair K63 tenkeyless onthuld
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Corsair heeft een toetsenbord ontwikkeld. Het is een bijzonder compact toetsenbord door het ontbreken van een numpad. Nu is de Corsair K63 tenkeyless onthuld, welke bijzonder veel lijkt op de K70 maar wel een numpad heeft. Het toetsenbord is voorzien van Cherry MX Red-schakelaars die in de regel vaak worden gebruikt door gamers.

Wat overigens opvalt is dat de Corsair K63 geen RGB-verlichting heeft, maar enkel is voorzien van rode LED-verlichting. Het is overigens wel mogelijk om middels de bijbehorende software per toets in te stellen of deze wel of niet verlicht moet worden. Ook is het mogelijk om macro’s en toetscombinaties te programmeren en zijn er ook nog enkele media-toetsen aanwezig. De Corsair K63 beschikt tevens over een Windows-keylockfunctie. Hiermee wordt voorkomen dat je onbedoeld de Windows-toets indrukt en dat hiermee je game wordt onderbroken.

Naar verwachting gaat de Corsair K63 90,- euro kosten wat een gemiddelde prijs is voor een mechanisch toetsenbord. Een releasedatum is helaas nog niet vrijgegeven.

Corsair K63