Nieuwe Sniper Ghost Warrior 3 story trailer

Quentin Beglinger, 18 maart 2017
Profiel

Helaas hebben we al kunnen lezen dat de game verlaat zal uitkomen, namelijk op 25 april 2017. Om het leed te verzachten heeft CI Games een nieuwe Sniper Ghost Warrior 3 story trailer online gezet.

De game gaat over de broers Jon en Robert North. Robert is namelijk ontvoerd en Jon moet uitvinden wie dat heeft gedaan en waarom. In de Sniper Ghost Warrior 3 story trailer zien we dat de broers in een hinderlaag lopen en dat Robert gevangen wordt genomen. Daarnaast zien we een stukje uit de jeugd van de broers, waar Robbert maar al te graag in de voetstappen van Jon wil treden. Hij wil net als zijn grote broer het leger in en sluipschutter worden. De trailer bevat voornamelijk CGI-cutscenes en weinig gameplay, maar dat mag de pret niet drukken.

De band tussen de broers is hecht en Jon is vastberaden zijn kleine broertje te vinden. Hierbij wordt iedereen die hem in de weg staat, uitgeschakeld door deze doorgewinterde soldaat. Sniper Ghost Warrior zal vanaf 25 april 2017 verkrijgbaar zijn voor de Playstation 4, Xbox One en Windows-pc.

Lees volledig artikel