Geen plannen voor Conan Exiles Switch-versie

Geschreven door NWTV-redactie op 20 maart 2017 - Games

Voorlopig heeft ontwikkelaar Funcom nog geen plannen voor een Conan Exiles Switch-versie. Dat liet Game Directeur Joel Bylos weten in een interview. Wel zal Conan Exiles naast de pc later dit jaar worden uitgebracht op de Xbox One. Ook zal er een PlayStation 4-versie verschijnen in begin 2018.

Conan Exiles is een open-wereld-survivalgame die in januari 2017 uitgebracht werd voor de pc. Op het moment zit het spel nog in de early access-fase. Funcom streeft ernaar om te zorgen dat het spel binnen een jaar uit de early access-fase zal zijn. Wekelijks proberen ze patches en fixes uit te brengen voor Conan Exiles. Updates met meer content worden ook periodiek uitgebracht.

Conan Exiles op Nintendo switch

In Conan Exiles beland je als speler middenin de woestijn, nadat je bent beschuldigd van verschillende misdaden en gekruisigd. Je wordt gered door Conan the Barbarian, maar je bent verbannen door de samenleving en zult zelf moeten overleven in de zogenoemde ‘The Exiled Lands’. Conan Exiles bevat een systeem om een karakter te creeeren, met daarin de veelbesproken genitale physics. Overigens was naaktheid een bewuste keuze van Funcom omdat dit goed bij de setting zou passen. Verder draait het spel vooral om overleven in de wildernis. Experience points zijn te verdienen door verzamelen, craften en vechten. Verder heeft Funcom nog plannen om onder andere belegering wapens, tovenarij en het temmen van wezens toe te voegen.

Voorlopig is Conan Exiles dus alleen op de pc in early access verkrijgbaar. Conan Exiles is op Steam verkijgbaar voor €29,99. Daarnaast is voor €59,99€ de Barbarian Edition verkrijgbaar of voor €30,- als je al in bezit bent van de standard edition. De Barbarian Edition bevat onder andere een Conan Exiles-comic, ‘The Coming of Conan’eBook, een Conan Exiles Digital Artbook en nog veel meer.

Relevante berichten
Derde Tekken 7 personage trailer ook online
Op het officiële Youtube-kanaal is een derde Japanse Tekken 7 personage...
'COD WWII Switch-versie is ook onderweg'
Er zijn een aantal signalen opgedoken die wijzen op een mogelijke COD WWII Switch-versie. Allereerst is er onderstaande tweet van studio Beenox. Het team, dat...
Bandai Namco heeft nieuwe Tekken 7 story trailer vrijgegeven
Bandai Namco heeft een nieuwe Tekken 7 story trailer online geplaatst...