Doorgaan naar artikel
World of Warcraft 7.2 update trailer
Quentin Beglinger
Quentin Beglinger
Gameredacteur
Profiel

We hebben er even op moeten wachten, maar er is nieuwe informatie over de nieuwste update voor World of Warcraft: Legion. De update draagt de naam Return to the Broken Shore en zal op 28 maart verschijnen. In de trailer genaamd The Tomb of Sargeras zien we al een deel van wat de speler mee gaat maken.

De nieuwste update is er bijna voor World of Warcraft: Legion, alweer de zesde uitbreiding. De nieuwe update introduceert onder andere nieuwe content voor het speelgebied The Broken Shore. Dit gebied was eerder al te betreden, maar zal nu voorzien worden van meerdere nieuwe missies. Onder deze missies valt ook een campaign-missie die eindigt in een gevecht met de welbekende Dreadlord Mephistroth. Daarnaast zullen spelers mee kunnen doen aan de nieuwe toegevoegde World en Class Hall quests. Het is de bedoeling de Brokes Shores in te nemen en de vijand terug te dringen; bouw verdedigingen bij checkpoints en zorg dat The Burning Legion niet gaat winnen.

Om het op te nemen tegen The Burning Legion, moet je goed zijn voorbereid en vooral sterker zijn dan je vijand. Je zult je Artifact-wapen moeten versterken en dit kan door de eerdergenoemde Class Hall quests. Speel meer krachten vrij en breng jezelf en je wapen naar een nieuw level om het op te nemen tegen een vijand die alleen maar sterker lijkt te worden. Je zult na een korte serie van quest vier nieuwe krachten vrijspelen om je wapen te versterken en het op te nemen tegen deze vijand.

Los van deze toevoegingen zijn er natuurlijk nog veel meer updates voor World of Warcraft: Legion. Die lees je hier op de site van Warcraft. De patch zal 28 maart 2017 uitkomen en automatisch gedownload worden door je Battle.net desktop-app.