Doorgaan naar artikel
Nieuwe Destiny 2 informatie vrijgegeven
Quentin Beglinger
Quentin Beglinger
Gameredacteur
Profiel

Bestel Destiny 2 nu al bij Bol.com!

Eerder deze week lieten we jullie al de reveal trailer zien van Destiny 2, naast deze trailer heeft Bungie nu meer informatie vrijgegeven over dit nieuwe deel in de Destiny-reeks.

Het grootste nieuwtje was misschien nog wel dat er een open beta komt voor Destiny 2, hiervoor moet je wel eerst de game pre-orderen, wat voor de trouwe fans geen probleem zou moeten zijn. De beta zou volgens Bungie zich in de zomer van 2017 afspelen, voordat de actie shooter (zet maar alvast in je agenda) uitkomt op de datum van 8 september 2017. Daarnaast hebben PC-gamers ook geluk, er is namelijk aangekondigd dat Destiny 2 naast een release op de Playstation 4 en de Xbox One, ook zal uitkomen op de PC.

Naast het basisspel is er voor Destiny 2 ook een Season Pass aangekondigd, of zoals Bungie hem noemt de Expansion Pass, met de nu nog genoemde Expansion I en Expansion II. In deze Expansions zitten nieuwe story missions, co-op-activiteiten, competitieve multiplayer, nieuwe wapens, armor en andere uitrusting voor je personage.

Naast al deze nieuwtjes over het spel, vraag je je natuurlijk ook wel af waar het verhaal in Destiny 2 over gaat. Zoals je al kon zien in de reveal trailer is de laatste stad van de mensheid gevallen door een invasie van het leger van Ghaul, de commandant van de Red Legion. Hij heeft de Guardians ontdaan van hun wapens, uitrusting en krachten. Jij als speler zult je op onbekende plekken begeven en daar nieuwe wapens, uitrusting en krachten vinden om het op te nemen tegen Ghual en zijn Red Legion leger.

Naast de standaardeditie zijn er ook een aantal special editions van Destiny 2 te verkrijgen. Zo is er de Digital Deluxe Edition met een legendary sword, emote en een Cabal emblem. Dan is er de Limited Edition met een Steelbook case, expansion pass en een reeks aan fysieke en digitale extra’s. De Collector’s Edition is het meest uitgebreid en komt met alle bovenstaande extra’s en een messenger/rugzak combo met daarnaast nog een  zonne-energie USB-oplader.

Deze diashow vereist JavaScript.

Destiny 2 zal op 8 september 2017 uitkomen voor de Playstation 4, Xbox One en de PC.