Doorgaan naar artikel
Top 5 leukste 1 april grappen 2017
Britt Luttik
Britt Luttik
Algemeen manager
Profiel

Het is vandaag 1 april en dat betekent dus oppassen geblazen! Gisteren stelden we al een lijst samen met de meest opmerkelijke en originele 1 april grappen van de afgelopen jaren. Maar ook vandaag hebben we weer een leuk overzicht. Lees hieronder wat wij gisteren zoal hebben gezien.

Google

Speel Pac-Man

1 april grappen

Nieuw is deze grap niet meer, eerder in het verleden liet Google ons ook al Pac-Man spelen op hun kaarten. Maar het leuke is dat je dit zelf nog eens kunt uittesten op je smartphone. Daarvoor hoef je alleen google maps te openen en vervolgens op Ms. Pac-Man te drukken. Vervolgens verandert Google Maps in het klassieke Pac-Man spel inclusief de ghosts. Plezier is zeker gegarandeerd bij deze grap.

Google

Gnome

Na Google Home is er nu ook Google Gnome, de volgende revolutionaire stap. Google Gnome is de ideale oplossing voor in de tuin. Je hoeft het maar te vragen en Gnome weet het antwoord. Of het nu over het weer gaat, eetbare planten of een leuk muziekje dat gespeeld moet worden, niets is te gek. Google Gnome kan zelfs filosofische interacties aangaan. Accessoires voor je eigen Google Gnome zijn te vinden in de Google Store. Uiteraard allemaal leuk bedacht, maar voor filosofische gesprekken zijn smart-apparaten nog niet helemaal klaar. Desondanks zijn Google Gnomes echt maar alleen in onze harten, aldus Google zelf.

Coolblue

Pakketvertrager

Ook zo een last van het feit dat je pakketje veel te snel wordt bezorgd? Kun je nooit meer genieten van de voorpret? Daar heeft Coolblue nu een oplossing voor, namelijk de Coolblue Pakketvertrager. Voortaan kun je bij je bestelling kiezen voor de optie Pakketvertrager. Je pakketje ligt dan minstens twee maanden weg te stoffen in de kelder, terwijl jij ondertussen van de wachttherapie op de Coolblue-site geniet. Dankzij team voorpret wordt alles geoptimaliseerd zodat jij je kunt verheugen op je langverwachte pakketje. Uiteraard hebben wij deze nieuwe optie uitgetest op de website en met succes.

Lexus

LC: Lane Valet

Eigenlijk is het heel jammer dat de Lane Valet van Lexus een grap is, want deze functie zou nog eens best handig kunnen zijn. Met Lane Valet zijn ergernissen aan onnodig links rijden voorbij. Met een simpele druk op de knop zorgt Lane Valet ervoor dat de onnodige linksrijder voor je veilig naar rechts wordt gestuurd. Daardoor kun jij lekker doorrijden zonder dat iemand in gevaar hoeft te komen. Lane Valet neemt tijdelijk het stuur van de auto voor je over totdat je diegene bent gepasseerd.

GeForce

GTX G-Assist

De GeForce GTX G-Assist is de volgende revolutionaire stap in gaming. De slimme USB-stick, die je enkel alleen in je PC hoeft te steken, neemt een aantal taken voor je over. Zo neemt GeForce GhostPlay de gameplay van je over terwijl jij de pizza in ontvangst neemt die voor de deur staat. Boss Boost vernietigt de vijand automatisch terwijl ShadowPlay deze overwinning voor je opneemt. Niemand van je vrienden zal ooit vermoeden dat jij het niet was. Daarnaast zorgt NVIDIA Nurture dat je op tijd wordt gevoed en besteld af en toe cadeaus voor je liefde, terwijl jij druk aan het gamen bent. De enige optie die we nog missen is een functionaliteit die je werk doet terwijl je lekker kunt gamen.