Doorgaan naar artikel
Twee nieuwe Naruto games aangekondigd
Quentin Beglinger
Quentin Beglinger
Gameredacteur
Profiel

Er zijn twee nieuwe Naruto games aangekondigd voor de PlayStation 4: Naruto: Ultimate Ninja Storm Trilogy en Naruto to Boruto: Shinobi Striker. Dit werd bekendgemaakt in de laatste uitgave van de Japanse Weekly Jump.

De Naruto: Ultimate Ninja Storm-trilogie bestaande uit Naruto: Ultimate Ninja Storm, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 en Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 zal nog in juli van dit jaar uitkomen in Japan. Het westen zal niet lang daarna ook aan de beurt zijn. Bij deze trilogie zullen ook alle uitgekomen DLC’s zitten en bij de Japanse versie zal voor de vroege vogels nog een code verstrekt worden waarmee de Boruto-anime bekeken kan worden bij het Jump Special Anime Festa. Of er ook zo een bonus bij de westerse versie zit is nog onbekend.

Daarnaast is er nog een nieuw Naruto-spel aangekondigd, namelijk Naruto to Boruto: Shinobi Striker. De Shonen Jump noemt het een “Acrobatic Ninja Battle”-spel. Veel informatie is er nog niet bekend, maar het zou gaan over een viermans team dat je zelf samenstelt om het in een multiplayeromgeving tegen anderen op te nemen. Zoals je kan zien in de trailer hieronder is het vooral vechten om te overleven, zoals we gewend zijn van de games in het Naruto-universum. Dit keer zijn het spel, en de levels een stuk uitgebreider en groter dan we gewend zijn van de Naruto games, waar het zich afspeelt en wat het verhaal is is nog niet bekend.

Er is nog geen release bekend voor Naruto to Boruto: Shinobi Striker, net als de vorige games van Naruto kunnen we er van uit gaan dat dit deel ook in het westen zal uitkomen voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc via Steam.