Live
Bekijk de livestream
Live
Nieuwe Star Wars The Last Jedi trailer onthuld
Geschreven door Aloys van Outersterp op 14 april 2017 - Film

Zojuist is tijdens Star Wars Celebration een nieuwe Star Wars The Last Jedi trailer onthuld! De aankomende film van regisseur Rian Johnson betekent de terugkeer van onder andere Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega), Kylo Ren (Adam Driver), Oscar Isaac (Poe Dameron) en natuurlijk Mark Hamill (Luke Skywalker).

Vorig jaar, toen het event in Europa werd gehouden viel de hoeveelheid nieuws nog wat tegen, maar nu Celebration weer op Amerikaanse bodem is worden de fans niet teleurgesteld. Gisteren werden zij al verwend met het 40th Anniversary Panel, waar een erg mooi eerbetoon aan Carrie Fisher werd gegeven. Vandaag is het dus alweer tijd voor de Star Wars The Last Jedi trailer en morgen zal de trailer van Star Wars Battlefront II verschijnen. Het publiek in Orlando komt in ieder geval niks tekort, maar wij hebben ook niet te klagen.

Star Wars The Last Jedi draait vanaf 13 december in de Nederlandse bioscopen.

Relevante berichten
Star Wars: Battlefront II trailer gaat dieper in op werelden
Het duurt misschien nog een paar maanden, maar zo langzamerhand verschijnt er steeds...
Trailer toont meer van Star Wars: Battlefront II verhaal
Een tijdje geleden kregen we de ...
Games with Gold mei 2017 bekend gemaakt
Vandaag heeft Microsoft de Games with Gold mei 2017 bekend gemaakt. Zoals altijd zijn het twee games voor de Xbox One en twee voor de Xbox 360. De Xbox 360 games zijn...