Doorgaan naar artikel
Modbare desktop Asus ROG GD30 aangekondigd
Britt Luttik
Britt Luttik
Algemeen manager
Profiel

Asus heeft de Asus ROG GD30 aangekondigd. Deze desktop-pc is volledig aanpasbaar, waardoor het gemakkelijk is nieuwere of betere componenten in te bouwen. Asus is al bekend vanwege een uitgebreide selectie van onder andere laptops, moederborden, en nog veel meer. Nu kan Asus de ROG GD30 toevoegen aan hun portfolio.

De GD30 is voorzien van een futuristische look in het zwart-wit die een hoop Star Wars fans zal aanspreken. Op de voorkant zitten enkele afneembare witte elementen, waardoor er 6 verschillende looks mogelijk zijn. Daarnaast zijn er aan de binnenkant RGB-leds aanwezig die zelf ingesteld kunnen worden. Het glazen zijpaneel bevat een metalen scherm wat elektromagnetische interferentie reduceert.

Asus ROG GD30-desktop aangekondigd

De GD30 is standaard voorzien van krachtige hardware, maar is zo opgebouwd dat eenvoudig nieuwe of extra componenten toegevoegd kunnen worden. Denk hierbij aan de processor, videokaart of een SSD. De ROG GD30-desktop is verkrijgbaar in drie verschillende configuraties, waaronder de keuze tussen een Intel Core i5 7300HQ of een i7 7700HQ. Ieder model bevat 16GB werkgeheugen en een SSD van minimaal 128GB. Daarnaast is er een keuze tussen de videokaarten van Nvidia, model GTX 1060 of GTX 1070. Ten slotte is er een USB-C poort aanwezig, AC WiFi en bluetooth.

De Asus ROG GD30 is nu verkrijgbaar in drie verschillende configuraties met een prijs vanaf €1.299.

Asus ROG GD30-desktop aangekondigd