Doorgaan naar artikel
Festival Passe-Partout voor meer dan 90 festivals wereldwijd
Rik Duesmann
Rik Duesmann
Redactiemanager Muziek
Profiel

Live Nation komt met een festival passe-partout waarmee men naar ruim negentig festivals over heel de wereld kan. Goedkoop is het niet; voor de passe-partout betaal je $799, omgerekend zo’n €715. Maar hiermee verzeker je je wel van een geweldige zomer. Want naast de vele Nederlandse festivals in lijst: Pinkpop, Lowlands, Down The Rabbit Hole en North Sea Jazz, kan je ook naar Rock am Ring (D), Rock Werchter (BE), Isle of Wight Festival (EN) en Download Festival in Engeland, Spanje en Frankrijk!

Maar de kaart geldt niet alleen in Europa. Ook in Noord Amerika kun je vele festivals bezoeken. Dus mocht je deze zomer al een trip richting de V.S. gepland hebben dan kun je onder andere langs Austin City Limits Music Festival, Bonnaroo en Lollapalooza Chicago.

Alleen als je alle Nederlandse festivals bezoekt bespaar je al op de kosten. Dus had je al plannen om vele van de bovengenoemde te bezoeken dan is deze Festival Passe-Partout ideaal voor jou! Een lijst met alle festivals vind je hier. Vanaf maandag 22 mei gaat de kaart in de verkoop. Wees er wel snel bij want er zijn maar een gelimiteerd aantal Passe-Partouts beschikbaar.