World Tour Tennis aangekondigd door Bigben en Breakpoint

Geschreven door Stefan Manenschijn op 19 mei 2017 - Games

Vandaag hebben Bigben en Breakpoint World Tour Tennis aangekondigd. De game moet de nieuwe standaard voor tennisgames worden, aldus de ontwikkelaars. Om dit te bereiken hebben ze een team samengesteld met mensen die in het verleden aan de Top Spin-serie gewerkt hebben.

Pierre André, gamedesigner van World Tour Tennis en voormalig producer van Top Spin 4 vertelt:

“We wilden al jaren een nieuwe tennisgame maken, een spiritueel vervolg op Top Spin 4. Dankzij de technologische vooruitgang kunnen we nu de ultra-realistische simulatie maken waar we van droomden.”

Het spel zal een uitdagende rallygameplay hebben, met een breed aanbod van speelstijlen. De speler zal in de voorbereiding van de wedstrijd zich strategisch moeten voorbereiden en dit zal ook effect hebben in de uiteindelijke wedstrijd. De game zal je de carrière laten beleven van een echte profspeler. Je zult het onder andere opnemen tegen Roger Federer, Gaël Monfils, Angelique Kerber en Garbiñe Muguruza.

World Tour Tennis moet in 2018 verschijnen voor de consoles en PC. Meer informatie over het spel zal bekend worden gemaakt tijdens Gamescom 2017.

Relevante berichten
Derde Tekken 7 personage trailer ook online
Op het officiële Youtube-kanaal is een derde Japanse Tekken 7 personage...
Bandai Namco heeft nieuwe Tekken 7 story trailer vrijgegeven
Bandai Namco heeft een nieuwe Tekken 7 story trailer online geplaatst...
The Long Journey Home releasedatum bekend
Ooit gedacht aan hoe jij het er vanaf zou brengen als je verdwaald zou zijn in de...