Doorgaan naar artikel
‘Life is Strange 2 afbeeldingen gelekt’
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Profiel

Op Reddit is een gerucht verschenen dat er nieuwe Life is Strange 2 afbeeldingen zijn gelekt. Eerder meldden wij al dat ontwikkelaar Dontnod bezig is met het tweede deel van deze episodische game. Als we op de afbeeldingen afgaan lijkt het te gaan om een prequel. We zien voornamelijk Chloe centraal staan. Er wordt gespeculeerd dat de andere dame op de afbeeldingen Rachel Amber zou zijn. Het eerste deel draaide voor een deel om haar mysterieuze verdwijning.

Volgens het Franse Gamekult zijn de gelekte afbeeldingen echter niet van Life is Strange 2, maar van een separate game die wordt ontwikkeld door Deck Nine. Zij hebben al aangekondigd dat ze een nieuw spel gaan maken voor een bekende franchise. Dit zou dus zomaar een prequel voor het eerste deel van Life is Strange kunnen zijn. Deck Nine heeft aangekondigd dat ze deze game op de E3 uit de doeken gaan doen.

De E3 komt inmiddels steeds dichterbij, we zullen dus snel genoeg weten wat waar is van deze twee geruchten. Stiekem hopen wij op het tweede, want hoe meer Life is Strange hoe beter!