Doorgaan naar artikel
E3 2017: Uncharted The Lost Legacy gameplay-video vrijgegeven
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Tijdens de Sony persconferentie op het E3 2017 de afgelopen week werden verschillende games besproken en nieuwe beelden getoond. Denk hierbij aan titels als Days Gone, God of War 4 en Uncharted 4 The Lost LegacyNaast de persconferentie wordt er achter de schermen nog veel meer gesproken en gedemonstreerd. Zo is ook de Uncharted The Lost Legacy gameplay-video vrijgegeven.

In de video praten ontwikkelaars over hun werk en lichten het een en ander toe. Zo wordt er gesproken over de nieuwe personages. Het is niet meer Nathan Drake in de hoofdrol, maar twee dames. Chloe Frazer en Nadine Ross zijn totaal verschillend, maar passen daarom juist zo goed bij elkaar. Ondanks dat het een los verhaal, straalt het toch de Uncharted-sfeer uit. Aan vrijwel alles is te zien dat het uit dezelfde franchise komt en dit zal daarom ook goed vallen bij de fans.

Uncharted The Lost Legacy is evenals de voorgaande delen voorzien van een prachtig gevormde omgeving; deze keer bevinden de twee schatzoekende dames zich in het oude India. Er wordt ook kort gesproken over de multiplayer-modus, The Lost Legacy is in dit opzicht enigszins vergelijkbaar met Uncharted 4 A Thief’s End.

Het is geen uitbreiding, dus men hoeft niet in het bezit te zijn van Uncharted 4 A Thief’s End om te kunnen spelen. De game zal vanaf 22 augustus exclusief voor PlayStation 4 in de winkels liggen.