Doorgaan naar artikel
Eerste blik op Destiny 2 social space ‘The Farm’
Quentin Beglinger
Quentin Beglinger
Gameredacteur
Profiel

Destiny 2 komt steeds dichter bij zijn releasedatum en zo komt er ook steeds meer informatie naar buiten. Zo is er nu de nieuwe trailer ‘The Farm’, waarin we een nieuwe Destiny 2 Social Space zien waar spelers zich kunnen vermaken en vrienden kunnen vinden.

De oude verzamelplek uit Destiny is helaas verwoest door de Kabal, samen met je uitrusting. In ‘The Farm’ zien we de nieuwe locatie, en – je raadt het al – die heet the Farm. Hier vind je nieuwe vendors, missies, items en wapens. Naarmate je verder in het spel komt, zal het gebied veranderen en meer handige voorwerpen bevatten. Daarnaast laat Ryan Ebenger van Bungie een aantal plekken zien, zoals een garage voor de Sparrows en ruimteschepen. Ook is er een klein voetbalveldje met goals, waar de spelers zich tussen missies kunnen vermaken. Er zijn nog een aantal andere leuke locaties, maar die zien we helaas niet en zijn aan de speler om te ontdekken. Bekijk de nieuwe Destiny 2 Social Space hierboven en laat ons weten wat jij er van vindt.

Destiny 2 zal op 6 september 2017 uitkomen voor de Xbox One en Playstation 4, op 24 oktober komt het spel uit voor de Windows pc.