Doorgaan naar artikel
IJskoude Injustice 2 Sub Zero-DLC in aantocht
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Profiel

Vandaag hebben Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment bekendgemaakt dat er zeer binnenkort een personage wordt toegevoegd aan de lijst met vechters door middel van de Injustice 2 Sub Zero-DLC. Dat dit Mortal Kombat-personage zijn opwachting zou maken was al wat langer bekend. Nu weten we echter ook de exacte datum, namelijk 18 juli.

Zoals gewoonlijk bij DLC zal er weer in de buidel getast moeten worden. Een exacte prijs is nog niet bekend, maar als we uitgaan van de vorige personage-uitbreidingen dan zal dit 5,99 euro zijn. Geen geld natuurlijk voor een enkele vechter, zeker niet als het om een bestaand personage uit Mortal Kombat gaat. Voor dit vriendelijke bedrag krijg je echter nog wel een compleet nieuw kostuum, ontworpen door de wereldberoemde Jim Lee.

Eigenaren van de Ultimate of Digital Deluxe Edition van Injustice 2 krijgen dit nieuwe personage kosteloos toegevoegd aan hun lijst. Ook bezitters van het Fighter Pack nr. 1 hoeven niet extra te betalen. De game gooide destijds hoge ogen op onze site.