Doorgaan naar artikel
Meer informatie over  Pokémon GO events onthuld
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Nu Pokémon GO een jaar bestaat heeft Niantic, de ontwikkelaar van het spel, aangekondigd de komende tijd met vele verschillende evenementen te komen. Pokémon GO Fest in Chicago is er één van, maar ook in Europa krijgen we de kans deze te bezoeken. Het goede nieuws is dat iedereen kan meedoen aan het evenement in Chicago. De aanwezige bezoekers krijgen verschillende opdrachten, waarmee ze bonussen voor de hele wereld kunnen vrijspelen. Denk bijvoorbeeld aan een verlaging van het aantal kilometers van eieren, of meer stardust bij bepaalde Pokémon.

Vervolgens kunnen de spelers die niet in Chicago zijn bepalen hoe lang deze bonus geldt. Door zoveel mogelijk Pokémon te vangen wordt deze voor één dag of twee dagen ontgrendeld. Worden er zelfs nog meer Pokémon gevangen dan wordt een speciale bonus challenge vrijgegeven in Chicago. Deze kan vervolgens weer worden volbracht om een nog grotere bonus voor iedereen vrij te spelen.

Europese evenementen

Ook in Europa, waaronder in Amstelveen, komen speciale evenementen. Hierbij worden in geselecteerde winkelcentra zogenaamde Safarizones ingericht. Hier kunnen Pokémon gevangen worden die zeer zeldzaam zijn en zelfs in sommige gevallen nog niet hier te vangen waren. Zorg er dus voor dat je bij bent! De evenementen zijn op de volgende momenten:

5 augustus 2017

  • Fisketorvet – Kopenhagen, Denemarken
  • Centrum Cerny Most – Praag, Tsjechië

12 augustus 2017

  • Mall of Scandinavia – Stockholm, Zweden
  • Stadshart Amstelveen – Amstelveen, Nederland

16 september 2017

  • CentrO – Oberhausen, Duitsland
  • Les Quatre Temps – Parijs, Frankrijk
  • La Maquinista – Barcelona, Spanje

Tevens zijn er tijdens de evenementen extra sterke en unieke raid-bosses te vangen. Meer over Pokémon GO events en Pokémon GO lees je op onze speciale pagina de komende tijd.