Doorgaan naar artikel
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Stormy Ascent eerste maand gratis
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

Begin deze maand kwam het langverwachte Crash Bandicoot N. Sane Trilogy uit voor PlayStation 4. Deze remaster van de originele Crash Bandicoot-games is ontwikkeld door Vicarious Visions. Het blijkt een groot succes te zijn en om de fans te bedanken komt de ontwikkelaar met het beruchte level Stormy Ascent.

“De reacties van fans op Crash Bandicoot N. Sane Trilogy zijn overweldigend. De game landde op de eerste plaats van bestverkochte games wereldwijd, ook al lag ‘ie nog maar twee dagen in de winkel. We vinden het geweldig om te merken dat heel veel mensen net zo gek op Crash zijn als wij,” zegt Eric Hirshberg, CEO van Activision. “Om de Crash-fans te bedanken, komen we met Stormy Ascent, het beruchte onvoltooide level uit het origineel dat nu voor het eerst verschijnt. De eerste maand is dit level gratis voor de fans. We kijken nu al uit naar de epische speed runs die online zullen verschijnen!”

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy is alleen verkrijgbaar voor PlayStation 4. Onze review kun je overigens hier lezen, mocht je dat nog niet gedaan hebben.