Doorgaan naar artikel
Need for Speed Payback trailer toont tuning-mogelijkheden
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Eerder werd al bekendgemaakt dat in de nieuwe game, Need for Speed Payback, tuning weer een grote rol speelt. De nieuwe Need for Speed Payback trailer toont meer beelden en uitleg over tuning in de game.

Voor het eerst in de Need for Speed-serie introduceren de ontwikkelaars ‘derelicts’. Hiermee kunnen de spelers klassieke voertuigen volledig verbouwen en ontdekken. De mogelijkheden zijn enorm dus elke speler kan zijn of haar unieke racemonster creëren. De onderdelen die gebruikt worden voor de tuning worden verdient door verschillende opdrachten in de game te voltooien.

Ravindra ‘Rav’ Chaundhry, oftewel The Alchemist in de game, vertelt in de trailer over tuning en het bouwen van een droomauto. Gezien het grote aanbod aan tuning-opties, moet de speler goed nadenken over hoe zijn of haar droomauto eruit zou moeten zien. Er is bijvoorbeeld ook geen limiet net zoals bij voorgaande delen. Spelers kunnen dus elk onderdeel aanpassen en niet alleen maar een standaard body-kit kiezen.

Wanneer er evenementen in de game zijn voltooid, kunnen de spelers een ‘speed card’ kiezen. Hoe hoger je finisht, hoe meer je krijgt. Spelers die niet willen racen kunnen in-game naar een garage rijden voor upgrades aan bijvoorbeeld de motor.

Need for Speed Payback staat gepland voor 10 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc.