Doorgaan naar artikel
Regionale Pokémon GO Pokémon en Unown verschijnen (meer)
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Niantic heeft zojuist onthuld dat vanaf komend weekend een aantal Regionale Pokémon GO Pokémon die normaal niet in Europa te vinden zijn, toch in Europa zullen voorkomen. Bevestigd is dat Kangaskhan naar vier Nederlandse steden komt en ook Unown zal een heel stuk meer te vinden zijn. De volgende vier steden worden voorzien van extra niet Europese Pokémon:

  • Almere, Nederland
  • Amsterdam, Nederland
  • Leidschendam, Nederland
  • Zoetermeer, Nederland

Dit evenement wordt door Niantic speciaal georganiseerd na het niet doorgaan van de Safari Zone-evenementen dit weekend en komend weekend. De Pokémon zullen in de steden blijven tot en met 21 augustus. Daarnaast zullen in de weekenden van 12 en 19 augustus extra lures worden geactiveerd in de winkelcentra van Unibail-Rodamco shopping center, die ook in deze vier steden zitten. Of ook de andere regionale Pokémon hun opwachting maken is onbekend. Een lijst van alle regionale Pokémon vind je hier.

Meer over Pokémon GO lees je hier. Wil je nog sneller al het nieuws in het Nederlands en bijvoorbeeld het laatste nieuws over Amstelveen, volg dan onze speciale Facebook-groep en discussieer tevens mee!