Doorgaan naar artikel
GC17: Yoda in Star Wars: Battlefront II Starfighter Assault-trailer
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

Voorafgaande aan Gamescom 2017 heeft EA de Star Wars: Battlefront II Starfighter Assault-trailer vrijgegeven. In deze video krijgen we voor het eerst beelden te zien van verschillende ruimtegevechten. Ook Yoda komt voorbij in bovenstaande beelden en spreekt de bekende woorden: “Fear you, I do not“.

“Ben jij klaar om in de cockpit van een supersnelle TIE Interceptor of Nimble A-wing te springen? In de nieuwe Starfighter Assault-modus in Star Wars Battlefront II kunnen spelers hun ultieme Star Wars-fantasieën uitleven en een vooraanstaande piloot worden in epische ruimtegevechten die op verschillende locaties plaatsvinden in alle drie de tijdperken uit de Star Wars-films. Ruimtegevechten zijn enorm verbeterd en uitgebreid met betere besturing, meer aanpassingsmogelijkheden en nieuwe manieren van samenspel en teamwork waarin een nieuw klassensysteem wordt gepresenteerd.”
Star Wars: Battlefront II zal op 17 november uitkomen voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Spelers met EA Access kunnen waarschijnlijk al een week eerder aan de slag met de game.