Doorgaan naar artikel
Skullcandy Hesh 3 hoofdtelefoon onthuld
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Skullcandy, een bedrijf wat sinds 2003 audio-apparatuur ontwikkeld, heeft een nieuw product toegevoegd aan hun assortiment. De Skullcandy Hesh 3 is de opvolger van de Hesh 2 en is, net als dit model, een draadloze hoofdtelefoon. De Hesh-lijn is het best verkochte product van Skullcandy dus een nieuw model is daarom ook zeker welkom.

Het bedrijf geeft aan dat de Skullcandy Hesh 3 verschillende goede kenmerken heeft, waardoor het een goede all-round hoofdtelefoon is. Kenners van de serie weten dat het geluid dik in orde is, maar een van de betere kenmerken is de ‘rapid charge’. Deze functionaliteit zorgt ervoor dat je de hoofdtelefoon na 10 minuten opladen maar liefst drie uur kunt gebruiken. Wanneer hij volledig is opgeladen, gaat de Skullcandy Hesh 3 maar liefst 22 uur mee.

Daarnaast is de hoofdtelefoon voorzien van noise cancellation. Dit houdt in dat het omgevingsgeluid wordt weggefilterd en jij de enige bent die naar jouw muziek luistert zonder dat je wordt afgeleid door andere geluiden om je heen. Gebruik je de Hesh 3 niet, dan kan je deze eenvoudig opvouwen en wegstoppen zonder dat het veel ruimte in beslag neemt.

Vanaf 1 september is de Skullcandy Hesh 3 in in vier verschillende kleuren verkrijgbaar voor de adviesprijs van 129,99 euro.