Doorgaan naar artikel
Pokémon GO Safari Zone Pokémon ook in aangrenzende stad te vangen
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Woensdagavond konden de eerste tickets voor Pokémon GO Safari Zone gereserveerd worden, waaronder die van het evenement in Oberhausen. Daar was natuurlijk vooral ook Nederlandse interesse in. In een bericht van Centro, het organiserende winkelcentrum in Oberhausen, wordt gelukkig wel bevestigd dat de Pokémon GO Safari Zone Pokémon ook in de stad te vangen zijn. Daarmee lijken dus ook de shiny’s voor iedereen in grotere aantallen te verschijnen.

“Die gute Nachricht ist, dass die Trainer, die nicht in der Lage waren, Tickets zu bekommen, in der Lage sein werden, in der Stadt Oberhausen Pokémon zu entdecken und zu fangen, die zum Pokémon GO Safari Zones Event gehören, wenngleich mit einer niedrigeren Erscheinungsrate.”

“Het goede nieuws is dat trainers die geen tickets hebben kunnen bemachtigen, de mogelijkheid krijgen in de stad Oberhausen Pokémon te vangen die behoren bij het Safari Zone-event. Er is wel een kleinere kans om deze Pokémon te vinden.”

Wil je nog sneller al het nieuws in het Nederlands, zoals wanneer de tickets voor Amstelveen verkrijgbaar zijn, volg dan onze speciale Facebook-groep en discussieer tevens mee!