Doorgaan naar artikel
iOS11 update heeft invloed op Pokémon GO Plus
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Vandaag is het zover, voor alle Apple-toestellen verschijnt vandaag iOS11 en zoals altijd heeft dit enige invloed op alle apps op de toestellen. Wij hebben de afgelopen maanden als ontwikkelaar van apps ook de mogelijkheid gehad de software te testen en liepen al vanaf het begin tegen een klein probleem aan met de Pokémon GO Plus. In de hoop dat dit in de loop der weken uit zou sluipen hebben we de software verder getest, maar sinds vorige week is de uiteindelijke versie van iOS11 beschikbaar en nog altijd is deze bug er niet uit. Mocht je dus de optie hebben dan adviseren we nog even te wachten met het updaten.

Het probleem dat we hebben is dat wanneer het apparaat begint te trillen, je moet wachten met drukken tot deze stopt met trillen. Voor bijvoorbeeld een Pokéstop is dit zeer irritant, want daar ben je bij enige snelheid al voorbij. Deze loop je dan dus mis. Bij te vangen Pokémon is het minder erg, omdat deze ook werken als je niet meer in een bepaalde radius bent.

Meer over Pokémon GO lees je hier. Wil je nog sneller al het nieuws in het Nederlands, zoals bijvoorbeeld wanneer de tickets eindelijk voor Amstelveen te verkrijgen zijn, volg dan onze speciale Facebook-groep en discussieer tevens mee! De review van de Pokémon GO Plus lees je hier.