Doorgaan naar artikel
PGW17: Spectaculaire nieuwe racegame ONRUSH aangekondigd
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

Tijdens de Paris Game Week 2017 werden een aantal nieuwe games getoond aan het publiek. Zo werd ook ONRUSH aangekondigd, de spectaculaire nieuwe racegame van Codemasters. Bij een aankondiging hoort natuurlijk een mooie trailer en die kun je hierboven bekijken. Deze bevat helaas geen gameplay en is het nog niet helemaal duidelijk wat voor game het precies gaat worden. Het persbericht zegt in ieder geval het volgende:

ONRUSH wordt ontwikkeld door het nieuwe Codemasters-team in Cheshire, VK (voorheen Evolution Studios) en is een eerbetoon aan sensationele snelheden, vette fun en over-the-top spektakel.

In ONRUSH draait het niet om het zo snel mogelijk bereiken van de finish, maar om het racen met stijl en flair. Beuk tegenstanders van de baan en zet alles op het spel om je uiterst belangrijke RUSH-balk te vullen. RUSH is de ultieme power-up. Deze veroorzaakt een enorme, vernietigende kracht die, mits op het juiste moment ingezet, je rivalen naar de schroothoop jaagt.”

ONRUSH zal volgend jaar zomer verschijnen voor PlayStation 4 en Xbox One. Over een eventuele versie voor pc of Nintendo Switch is helaas nog niets bekend.