Pokémon GO Global Catch Challenge tussenstand dag 1

Jeffry van Geel, 20 november 2017
Profiel

Zojuist is de Pokémon GO Global Catch Challenge tussenstand dag 1 bekend gemaakt. Tijdens de eerste 24 uur die het evenement duurde zijn er in totaal 298.159.864 Pokémon gevangen. Daarmee zijn we nog niet op weg voor het echte doel, het kunnen vangen van Farfetch’d. Daarvoor moeten we in totaal drie miljard Pokémon vangen tijdens de zeven dagen die het evenement duurt.

De komende dagen zal de jacht op de Pokémon dus nog wel een stukje opgeschroefd moeten worden om het uiteindelijke doel te halen. Het valt overigens nog te bezien of de laatste beloning uiteindelijk toch niet sowieso wordt vrijgegeven. Niantic kan maar weinig meer goed doen bij de community. Zelfs het evenement, dat in eerste instantie tof lijkt, zorgt voor veel onduidelijkheid en onvrede onder de spelers. Morgen zal naar verwachting al wel de dubbele XP vrijgespeeld worden, wat sowieso een mooie beloning is.

Al het laatste Pokémon GO-nieuws volgen in het Nederlands? Word dan lid van onze Facebook-community en mis niets. We hebben vaak het nieuws als eerste in het Nederlands.

Lees volledig artikel
firstlook