Doorgaan naar artikel
The Dark Knight Returns: een nieuwe teaser
Rick Hoving
Rick Hoving
Profiel

Wie teleurgesteld was dat Christian Nolan’s Batman trilogie tot een einde kwam kan de Batman bewonderen in een nieuwe animatiefilm. De animatie The Dark Knight Returns is een verfilming van de gerenommeerde Batman comic met dezelfde naam geschreven door Frank Miller. Vandaag is er een nieuwe teaser onthuld.

Frank Miller, bekend van comics als Sin City en 300, schreef in 1986 Batman: The Dark Knight Returns. Een oude en gepensioneerde Bruce Wayne besluit zijn rol als Batman opnieuw op te pakken als Gotham City geteisterd wordt door een bende genaamd The Mutants. De animatiefilm zal uit meerdere delen bestaan. Part 1 is het eerste deel en zal gevolgd worden door nog één of drie. De comic The Dark Knight Returns is een verzameling bestaand uit vier delen. Sommige zullen wellicht enkele overeenkomsten met The Dark Knight Rises herkennen; Nolan heeft zich voor een gedeelte laten beïnvloeden door Miller’s Batman.

De animatiefilm zal vanaf 25 september op DVD, Blu-Ray en als download te verkrijgen zijn. Zie hieronder de teaser voor een videoboodschap door de leider van The Mutants. Daarnaast is ook de trailer vorige maand uitgebracht.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=zT9vtUxgie0[/tube]

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=5JMli3MopNs[/tube]

Bron: IGN