Doorgaan naar artikel
Bereid je voor met Monster Hunter World beta details
Arran Winmai
Arran Winmai
Algemeen manager
Profiel

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nu is het hoog tijd om ons voorbereiden met deze Monster Hunter World beta details. Het voorproefje zal zaterdag 9 december om 18.00 beginnen en loopt tot dinsdag 12 december 17.59. Bovendien is de demo alleen beschikbaar als je een lidmaatschap hebt op PlayStation Plus. Tenslotte heb je een internetverbinding en 5,9gb vrije ruimte op je PlayStation 4 nodig.

Tijdens de beta beschik je tot alle veertien wapensoorten. Ook zal het trainingsgebied beschikbaar zijn. Bovendien kun je net als in het volledige spel met een maximum van drie vrienden op jacht gaan.

Er zullen drie missies zijn waarmee je aan de slag kunt. Je kunt in ’the Ancient Forest’ jagen op de ‘Great-Jagras’  en de ‘Anjanath.’ In ’the Wildspire Waste’ vind je de ‘Barroth’. Tenslotte is er een nog onbekende beloning voor het behalen van de drie missies als je uiteindelijk het volledige spel koopt.

Monster Hunter: World komt 26 januari 2018 naar de PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie zal niet veel later uitkomen.