Doorgaan naar artikel
Amazon Music Unlimited beschikbaar in Nederland
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Profiel

Vanaf vandaag is Amazon Music Unlimited beschikbaar in Nederland. De muziekdienst zal de concurrentie aan moeten gaan met onder andere Spotify en Apple Music. Steve Boom, VP van Amazon Music heeft hierover het volgende te melden:

“Muziek verbindt mensen en met Amazon Music Unlimited hebben luisteraars toegang tot een ongelooflijke muziekbibliotheek. Deze aankondiging is een belangrijk moment voor Amazon Music Unlimited en onze internationale klanten, omdat we op deze manier steeds meer muziekfans over de hele wereld een geheel nieuwe manier bieden om vakkundig samengestelde afspeellijsten en nummers van hun favoriete artiesten te beluisteren.”

De prijzen zijn vergelijkbaar met die van beide concurrenten: een enkele gebruiker betaalt €9,99 per maand en voor een gezinspakket tot 6 personen moet €14,99 per maand worden neergeteld. Voor dat geld krijg je de beschikking over een muziekbibliotheek met meer dan veertig miljoen nummers en duizenden afspeellijsten die door de experts van Amazon zijn samengesteld.