Doorgaan naar artikel
South Park The Fractured But Whole DLC beschikbaar
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Twee maanden terug werd de langverwachte South Park-game gelanceerd. Voor de ontwikkelaars is het de hoogste tijd om de eerste South Park The Fractured But Whole DLC vrij te geven. De uitbreiding Danger Deck is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

In Danger Deck wordt de speler naar gloednieuwe locaties in South Park geteleporteerd om vijanden te verslaan in holografische gevechten die gemaakt zijn door gadgeteer Tupperware van de Freedom Pals. Toegang tot het Danger Deck krijgt de speler via de Danger Deck-terminal in het Freedom Pals-hoofdkwartier. De gevechten worden steeds moeilijker, dus de superhelden zullen tot het uiterste moeten gaan. De speler vecht tegen een groot aantal verschillende vijanden waaronder King Crab, Coked-Out Cops, Rebecca the Raisin’s Girl en Aunt Sheila. Vervolgens wordt de speler beloond met kostuums en andere items die dan weer gebruikt kunnen worden in andere gevechten in de game.

De DLC is gratis voor de season pass-eigenaren, maar kost €5,99 als je de uitbreiding los wilt kopen. De South Park Fractured But Whole season pass bevat naast Danger Deck ook de aankomende DLC, “From Dusk Till Casa Bonita” en “Bring the Crunch”. From Dusk Till Casa Bonita is een gloednieuw verhaal waar spelers zich bij The Coon en Mysterion voegen om een demoon in Casa Bonita te verslaan. Daarnaast brengt Bring the Crunch ook een nieuw verhaal met een nieuwe superheldenklasse.