Doorgaan naar artikel
Wizards Unite releasedatum ligt in de tweede helft van 2018
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Vandaag is duidelijk geworden dat de Wizards Unite releasedatum in de tweede helft van dit jaar ligt. In een interview met de Financial Times heeft John Hankey, CEO van Niantic, dit onthuld:

“The Harry Potter game is scheduled for release in the second half of 2018. Since Pokémon Go’s sometimes chaotic debut — in which servers were overloaded by demand, causing recurring service outages — Niantic is “so much better positioned” now, Mr Hanke said. The lessons from Pokémon Go were not just technical, though”

Hankey geeft tevens aan dat hij niet de problemen verwacht, die er waren tijdens de lancering van Pokémon GO. Spelers van het eerste uur zullen nog weten dat servers vaak overbelast waren.

Ben jij groot fan van Harry Potter, kun je net als wij niet wachten om de game te gaan spelen en vind je het leuk om over je hobby te schrijven, meld je dan bij ons door een mailtje te sturen voor meer informatie. Net als onze succesvolle Pokémon GO-community, zijn we bezig een Wizards Unite-community op te starten en jij kunt hier een belangrijk onderdeel van worden.