Doorgaan naar artikel
Rapper Boef niet langer welkom op festivals
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Profiel

Rapper Boef, bekend van nummers als “Habiba” en “Slapend rijk”, heeft zich de laatste dagen niet geliefd gemaakt op social media. Een tijdje leek hij met een excuus weg te komen, maar ondertussen trekken steeds meer partijen de handen van hem af.

Nadat eerder vandaag al reismaatschappij Corendon de samenwerking met Boef opzegde, hebben nu ook de festivals Paaspop en Muze Misse de boekingen van de rapper geannuleerd. Noorderslag gaf tot op heden aan niet van hun boeking af te zien, maar het is niet duidelijk wat ze gaan doen nu de eerste festivals hem weigeren.

Boef baarde rond oud en nieuw opzien door drie hulpvaardige dames die hem thuisbrachten voor “kechs” uit te maken, straattaal voor hoeren. Kort daarna gooide hij nogmaals olie op het vuur door in een extra filmpje uitleg te geven over het hoe en waarom middels een tamelijk middeleeuwse redenatie. Toen de shitstorm grootse vormen begon aan te nemen, besloot hij toch zijn excuus te maken, maar deze lijken hem dus niet gered te hebben.