Doorgaan naar artikel
Festival Friday: De kou in op Sneeuwbal Festival 2018
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Profiel

Waar de meeste outdoor-festivals kiezen voor de warmte van het voorjaar en de zomer doen de dames en heren achter Sneeuwbal Festival 2018 dat helemaal anders. Op 27 januari, middenin de winter, vieren zij in Park Transwijk te Utrecht hun dancefestijn. Centraal staan hierbij de muziekstromingen techno, tech-house, deephouse en house.

Op de line-up vinden we verschillende namen, waarvan de meesten niet al te bekend zijn bij het grote publiek. De naam die voor het mainstream-publiek het meest in het oog sprint is die van de Nederlandse dj La Fuente, bekend van onder andere “Bang Bang” welke verscheen onder de vleugels van Laidback Luke’s Mixmash.

Naast La Fuente zal ook Mike Mago zijn opwachting maken. Deze Utrechtse dj kennen we van het nummer “Outlines” dat hij opnam met de Canadese band Dragonette. Vanuit het buitenland zal techno-held Alan Fitzpatrick zijn opwachting maken.

In de winter kunnen natuurlijk de Apres Ski-hits niet ontbreken en deze gaan verzorgd worden door Partykönig Jeroen.

Een bericht gedeeld door Sneeuwbal Winterfestival (@sneeuwbalfestival) op

Iets waar Sneeuwbal Festival erg op inzet is de gezellige en maffe winterse sfeer. Bezoekers worden dan ook uitgenodigd om hun meest gekke outfits aan te trekken, mits warm genoeg natuurlijk. Koukleumen hoeven overigens niet bang te zijn, alle stages zijn keurig verwarmd. Buiten de stages heeft het nog het meest weg van een gezellige kerstmarkt.

Mocht je het wachten beu zijn en het festivalgevoel te erg missen, dan kunnen wij Sneeuwbal Festival van harte aanraden. Over anderhalve week is het al zover en kun je je onderdompelen in de maffe winterse sferen van dit erg originele evenement.

Even bijkomen met hete bekers glühwein is hét excuus om de gekke winterpret buiten te bewonderen! #sneeuwbal #winter #festival #winterpret #glühwein #chocolademelk #warm

Een bericht gedeeld door Sneeuwbal Winterfestival (@sneeuwbalfestival) op