Doorgaan naar artikel
Veranderingen toegelicht in Civilization 6 rise and fall video
Patrick van Meijl
Patrick van Meijl
Redacteur
Profiel

In een nieuwe Civilization 6 Rise and Fall video worden alle veranderingen die de uitbreiding met zich meebrengt toegelicht. Hierin wordt duidelijk dat de focus gaat liggen op dramatische en dynamische gameplay. Zo komen er gouden en duistere tijdperken, rebellerende steden en een tevredenheidsgraad.

Tussen iedere tijdsperiode zul je een doelstelling moeten kiezen. Als je die haalt, heb je kans om een in een gouden eeuw terecht te komen vol bonussen voor jouw beschaving. Maar als je die niet haalt en het gaat slecht met je steden, dan zul je in een duistere tijd komen met sancties. Gelukkig zijn gouden eeuw-bonussen des te beter als je uit een duistere tijd komt. Genoeg kans om terug te komen uit een verliezende positie.

Dit is maar een van de vele veranderingen die gaan komen als de DLC uitkomt op 8 februari. Hierboven zie je alle veranderingen. Mocht je meer info willen over de nieuwe beschavingen in de uitbreiding, klik dan op een deze links: India, Georgië, Mongolië, Nederland, Cree.