Doorgaan naar artikel
Meer bekend over Deviljho Monster Hunter World-dlc
Arran Winmai
Arran Winmai
Algemeen manager
Profiel

Deviljho is een populair monster die voor het eerst verscheen in het derde deel van de Monster Hunter-serie. Dat hij zou verschijnen als Monster Hunter World-dlc werd begin januari al bekend. Nu zijn er iets meer details bekendgemaakt. Het beest verschijnt ergens in de lente en het zal een aardig moeilijk gevecht worden. Ook zullen de beloningen voor het verslaan van de Deviljho zelfs voor spelers die het spel al uitgespeeld hebben nuttig zijn.

Capcom liet ook kleine hints zien van toekomstige quests die het verkrijgen van zeldzame voorwerpen gemakkelijker zullen maken. Voor de Mega Man-toevoegingen laat Capcom juist weten dat het een gemakkelijke missie zal zijn die zelfs toegankelijk is voor beginners.

Monster Hunter World verscheen een paar weken geleden voor de PlayStation 4 en Xbox One. In onze review prezen we het spel met maar liefst vijf sterren. In de game gaan spelers van eindbaasgevecht naar eindbaasgevecht en verzamelen ze delen van monsters om betere wapens en uitrustingen te maken.