Doorgaan naar artikel
Festival Friday: Relaxen op Manana Manana 2018
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Profiel

Sinds een aantal jaren wordt in de achterhoek dit gemoedelijke familie-festival georganiseerd. In deze Festival Friday kijken we wat Manana Manana 2018 ons te bieden heeft.

Aftermovie Manana Manana 2017 from Mañana Mañana Festival on Vimeo.

Met als tagline “Het meest relaxte festival van Nederland” maken de organisatoren meteen duidelijk wat de insteek van het evenement is: Niets moet en alles kan, nou ja bijna alles. Dat houdt in dat er rondom het muzikale programma van alles te doen is en dat het zeker voor de meerdaagse bezoekers een echte kampeer-vibe heeft. Zo worden er yoga-sessies georganiseerd, bodypaint workshops, is er veel straattheater en wordt ook voor kinderen van alles op poten gezet. Dat maakt het voor de hardcore festivalganger misschien wat minder geschikt, maar voor degene die een lekker relaxed weekendje gecombineerd met muziek zoeken een perfecte optie.

#BlueMonday? Dacht het niet! Want ’t is nog maar 150 dagen tot #MM18…

Een bericht gedeeld door Manana Manana (@mananafestival) op

Sinds 2017 wordt Manana Manana gehouden bij kasteel Vorden, een idyllische locatie rondom een prachtig kasteel met een gracht. De organisatie is met recht apetrots op deze plek die een extra dimensie aan hun festival geeft.

Wanneer we naar de line-up kijken zien we daar geen overdreven bekende namen staan, maar met bijvoorbeeld Birth of Joy en Small Time Crooks staan er ook geen totale vreemden. Verwacht bij Manana Manana geen grote gevestigde namen, maar de uiteindelijke line-up zal zeker genoeg bevatten om iedereen tevreden te stellen.

Helaas zijn de weekendkaarten voor het festival al uitverkocht, wel kun je voor de vrijdag en zondag nog dagkaarten kopen. Wil je echter niet anders dan het hele weekend blijven, dan biedt Ticketswap uitkomst. Wij kunnen Manana Manana in ieder geval van harte aanbevelen voor als je er lekker een of meerdere dagen tussenuit wilt in een heerlijk relaxte festivalsfeer.